Radiografisch – Elektrisch

Radiografische elektroauto’s verkopen we in alle soorten en maten. Van (1/16) tot behoorlijk groot (1/8). De meest verkochte schaal is 1/10. Onze collectie is opgebouwd uit de bekende merken zoals HPI, Traxxas, Maverick, Thunder tiger, Ansmann en Tamiya.

Onderdelen

Het voordeel van die bekende merken is dat je er gemakkelijk onderdelen van kan krijgen. We hebben veel voorraad in onderdelen, maar als we iets niet hebben dan kunnen we het razendsnel bestellen, zodat we alle onderdelen binnen een week kunnen leveren mits het bij de importeur natuurlijk ook op voorraad is. Onderdelen van andere merken kunnen we ook leveren. We proberen voor wat betreft de onderdelenvoorziening een zo goed mogelijke service te geven zodat u zoveel mogelijk plezier heeft met de door u aangeschafte auto. Het is voor ons trouwens geen probleem dat u bij ons voor onderdelen of advies komt voor een elders aangeschafte radiografische auto. Ook u bent bij ons natuurlijk van harte welkom.

Meteen rijden

De meeste radigrafische elektroauto’s worden kant en klaar geleverd. Het zogenaamde Ready To Run wil zeggen dat je alleen je accu nog moet opladen en daarna kan je de weg al op.

Bouwen

Sommige radiografische elektroauto’s worden geleverd als bouwpakket. Dit heeft als voordeel dat je de auto van onder tot boven kent wanneer je hem zelf in elkaar hebt gezet. Verder ben je ook veel beter op de hoogte van de werking van de diverse technische details, zoals differentieel en mechanische regelaar bijvoorbeeld. Het in elkaar zetten van zo’n bouwpakket is doorgaans eenvoudig. Vaak wordt zo’n bouwpakket gekocht door iemand die nog nooit zoiets dergelijks in elkaar heeft gezet, en ook deze mensen moeten daartoe in staat zijn. Mocht u onverhoopt tóch problemen hebben met het in elkaar zetten van een radiografische auto dan helpen we u er gewoon mee. Dat geldt uiteraard ook voor andere problemen die zich met de hobby kunnen aandienen, zoals het spuiten van een body bijvoorbeeld.

Gebruikte auto’s

Wij ruilen ook in. Dus wanneer U weer eens iets moois wil kopen maar U bent niet van plan om een museumcollectie aan te leggen dan moet U eens aan ons denken. We ruilen overigens niet alleen radiografische auto’s in maar ook modeltreinen, schaalmodellen, bouwpakketten en slotracebanen in. Ook als U de ene artikelgroep op de andere in wil ruilen is dat uiteraard bespreekbaar.