Radiografisch – Brandstof

Radiografische brandstofauto’s hebben we in alle soorten en maten van 1:10 tot 1:5.

Voor ons is prioriteit nummer één het in voorraad hebben van radiografische brandstofauto’s en het bestellen van onderdelen.

Merken

De meeste merken die wij op voorraad hebben zijn de merken HPI en Traxxas. Ook van de merken Ansmann, FG, Maverick en Tamiya voeren we diverse producten. Onderdelen van de radiografische brandstofauto’s komt u niet alleen tegen aan de wandpresentaties maar ook op diverse andere plaatsen (kratten, dozen enzovoort) dus als u een onderdeel niet kan vinden vraag het gerust, het kan zijn dat we het zo te voorschijn toveren.

Service

Een belangrijk item van onze winkel is dat we een zo goed mogelijke service proberen te garanderen. Dit vindt je vooral terug in de onderdelenservice en in de persoonlijke begeleiding. We stellen niet zomaar even een auto af, maar we proberen de klanten dit zo goed mogelijk uit te leggen zodat iedereen dit thuis ook kan. Een ander belangrijk aspect is dat zo de klanten vertrouwd raken met hun auto. Indien u bij ons een auto hebt aangeschaft en u bent bang dat u de body verprutst dan spuiten wij hem voor u af. Wanneer u een auto bij ons koopt en u heeft moeite met de montage ervan dan helpen we u gewoon, geen probleem.

Evenement

Naarst het verkopen van radiografische auto’s rijden we er ook mee, tijdens koninginnedag bijvoorbeeld in het centrum van Ede. (Dit geldt ook voor elektro)

Inruilen

Inruil op een radiografische brandstofauto is altijd bespreekbaar. Voor onze actuele voorraad kunt u altijd bellen. Ook kunt u contact opnemen via de email.

Op deze pagina sttaan de startinstructies voor een radiografische brandstofauto beschreven klik hier!