Racebanen

Ninco

Voor wat betreft de banen volgen we het assortiment van Ninco. Dit omdat Ninco een baan heeft waarbij de sporen een volle centimeter verder uit elkaar liggen dan bij de naarste concurrenten. Dat geeft je in de bocht nét even die extra ruimte die je nodig hebt, en dat is erg belangrijk in verband met de steeds toenemende breedte van de auto’s. Verder stelt Ninco voor wat betreft de kwaliteit de norm.

Auto’s

De auto’s verkopen we van allerlei merken, SCX, Ninco, Pro slot, Scalextric, Carrera en Fly.

Behalve  auto’s (waarvan we er veel hebben staan) verkopen we ook erg veel onderdelen om de auto’s aan het rijden te houden en om de baan in vorm te houden. We verkopen ook veel tuningsonderdelen om de auto’s sneller en beter te laten rijden. We verkopen ook tuningsonderdelen van Slot-it.

Baanstukken

Baanstukken en toebehoren zoals slipstroken die moet je normaal per hoeveelheid kopen, dit kan nogal prijzig uitpakken als je kleine hoeveelheden nodig hebt. Bij ons kun je dus baanstukken slipstroken en vangrails per stuk kopen, da’s wél zo handig.

Service

Mócht er iets defect gaan aan de slotracebaan dan is service geen probleem. In vrijwel alle gevallen kunnen we de klacht ter plaatse verhelpen door middel van reparatie of omruilen.

Het is dan ook erg gemakkelijk dat we het test-circuit direct bij de hand hebben, zodat we gerepareerde spullen direct kunnen uittesten.